Android One HMD Global Latest Mobile Nokia Nokia 4.2

Nokia 4.2 Review: Yksi iso virhe

Nokia 4.2 vs. Pixel 3a

Nokia 4.2 on ollut vuoristorata. Ensimmäinen arviointilaitokseni kärsi jatkuvista stuttereista ja jäätyi, jotka tekivät puhelimesta hiusten vetoa. Toinen yksikkö on tuottanut huomattavasti parempaa kokemusta, mutta se ei estä tätä 189 dollarin puhelinta saamasta useita kompromisseja.

Edullisilla puhelimilla on uhrauksia, mutta ongelma on kilpailussa. Motorola tekee puhelimen, jonka suorituskyky on parempi kuin vain 10 dollaria: Moto G7 Play. Siinä on myös kätevämpi USB-C-portti, kunnon kameran päällä, erinomainen akun kesto ja lähellä oleva Android-kokemus.

HMD: n Nokia 4.2: ssa on paljon. Kamera, vaikka se on hidas, kykenee laajaan päivänvaloon. Se ei etsi sen hintaa (hyvällä tavalla), akun kesto on hämmästyttävä, ja rakastan ilmoitus-LEDiä, joka ympäröi virtapainiketta. Se on myös Android One -puhelin, joten se on taattu päivitys kahdeksi vuodeksi. Mutta se kaikki heijastuu suorituskykyyn, ja se voi olla turhauttavaa

Kompakti muotoilu, keskimääräinen näyttö

Nokia 4.2 ei muistuta budjetin puhelinta. Moto G7 Play näyttää vertaansa vailla ja tuntuu edulliselta. Nokia 4.2 -laitteessa on metallikotelo, jossa on polykarbonaattikehys, ja takana on lasi. Tämä tarkoittaa sitä, että sillä on suurempi mahdollisuus tarvita korjausta pudotuksen jälkeen, mutta myös tekee puhelimesta entistä merkittävämmän.

Nopea huomautus väristä. Suosittelen menemään vaaleanpunaisen hiekan vaihtoehtoon mustan päälle. Se on paljon houkuttelevampi ja auttaa puhelinta erottamaan.

Takalasin on sormenjälkimagneetti, jonka pyyhkäisette säännöllisesti. Puhuessaan sormenjälkiä on täällä sormenjälkitunnistin. Se voi olla hieman hidas, mikä on johdonmukainen teema Nokia 4.2: n kanssa.

Käsittelet yläpään kuulokeliitäntää, alhaalla olevaa Micro USB-latausporttia, omaa Google Assistant -painiketta vasemmalla puolella. ja äänenvoimakkuus- ja virtapainike oikealla. USB-C-latausportin puute on pettymys; monissa muissa tuotteissa on USB-C-portit, MacBooksista ja iPadista. Edut Home windows-kannettaviin ja useimpiin Android-älypuhelimiin. Se on ihanteellinen vain yhden kaapelin kuljettamiseen. 200 dollarin Moto G7 Play -pelissä on yksi, joten miksi HMD ei voinut lisätä sitä täällä?

Nokia 4.2: n prosessori häiritsee puhelinta

Kuulokeliitäntä on tervetullut, ja haluat käyttää tai käytä Bluetooth-korvakuulokkeita, koska alhaalta tulevat kaiuttimet eivät ole kovia. Äänenlaatu on kuitenkin kunnollinen. Puhelimen ympärillä olevat painikkeet ovat napsautettuja, ja omistettu Google Assistant -painike on hyödyllinen, jos käytät Assistantia paljon (voit poistaa sen käytöstä, mutta et voi muokata painiketta).

Suosikkini on virtapainike, joka syttyy kun saat ilmoituksia. Se on hyvä, koska Nokia 4.2: lla ei ole aina näkyvissä olevaa näyttöä, kun sitä ei ladata (OLED-näytön puuttumisen vuoksi). Se näyttää hyvältä, pimeässä. Värin mukauttaminen olisi ollut siistiä, mutta olet jumissa valkoisella.

Pidän siitä, miten tiivis Nokia 4.2 tuntuu. Näyttö on useless 5,71 tuumaa, mikä saattaa kuulostaa suurelta, mutta koska kehykset ovat ohuita, se pakkaa paljon näyttöä pienikokoiseen pakettiin. Pyöristetyt reunat tekevät puhelimesta miellyttävämmän ja lasi on pehmeä.

Nokia 4.2 (alkuun) vs Pixel 3a. Julian Chokkattu / Digitaaliset trendit

HD + LCD -näyttö ei ole mitään kirjoitettavaa kotiin. Se on värikäs ja terävä (1520 x 720 resoluutio), jos katsot sitä kohtuullisesta katseluetäisyydestä. Katso tarkemmin, ja pikselit näkyvät. Se on vähän hämärä, mikä vaikeuttaa näytön lukemista leveässä päivänvalossa, ja mustat tasot eivät ole yhtä tyydyttäviä kuin OLED-näyttö.

Ylhäällä on kyyneleiden lovi, jossa itsekamera on. Puhelimessa on edelleen "leuka" tai alareunan kehys, mutta etuosan muotoilu auttaa Nokia 4.2: tä näyttämään nykyaikaisemmalta (ja helpommin kuin Moto G7 Play).

Hallittava suorituskyky

Nokia 4.2: n prosessori on mikä pitää kaiken takaisin. Se on Qualcomm Snapdragon 439 -piirisarja, jossa on three Gt: n RAM-muistia ja 32 Gt: n sisäistä tallennustilaa. Vaikka 32 Gt on keskimääräinen puhelimessa, tämä edullinen, sinun kannattaa käyttää MicroSD-korttipaikkaa, kuten minun 101: n asennuksen yhteydessä (mukaan lukien esiladatut sovellukset), osuin 86 prosenttiin varatusta tallennustilasta

 Nokia 4.2 Review Julian Chokkattu / Digitaaliset trendit

Alkuperäinen arviointilaitokseni turhautti minua lopettamatta, koska puhelinta käytettiin jatkuvasti. Tämä osoittautui ongelmaksi laitteen kanssa; toisessa mallissa ei ollut monia näistä ongelmista.

Suorituskyky on kunnollinen. Odotetaan täällä ja siellä, kun selaat sovelluksia, kuten Twitteriä ja Instagramia, mutta se on hyväksyttävä. Pakon kaltaiset pelit: Perpetually ja Breakneck juoksivat ihailtavasti, vain muutama pudonnut kehys täällä ja siellä. Löysin itseni kykenevän tekemään suurimman osan tehtävistäni, joita voisin toteuttaa lippulaiva-älypuhelimella, kaikki useless kesti hieman kauemmin.

Sovelluksen avaaminen kestää muutaman sekunnin; lataa pelin tai jakaa kuvan tai kytkeä puhelimeen virta. Oli hetkiä, kun tarvitsin nopeasti etsiä jotain Google Mapsista, ja olisin turhautunut siihen, kuinka hitaasti puhelin otti minulle, mitä halusin. Se ei ole aina koko ajan, mutta yleensä kun jonglein välillä muutaman sovelluksen välillä

Tässä ovat vertailuarvot:

  • AnTuTu 3DBench: 77,060
  • Geekbench four CPU: 896 yksiytiminen; three,313 monisydäminen
  • 3DMark Sling Shot Extreme: 493 (Vulkan)

Nämä tulokset ovat alle Moto G7 -toiston, jossa on ylivoimainen Snapdragon 632 (niin kuin Moto G7 Energy). Kollegallani ei ollut Moto G7 -sarjan suorituskykyongelmia testattaessa – kaikki toimi sujuvasti. Valitettavasti Nokia 4.2 häiritsee väistämättä sinua joskus.

Android One

Rakastan HMD: n puhelimia, koska useimmat käyttävät Android One -ohjelmaa. Heille taataan vähintään kaksi vuotta Android-ohjelmistoja ja tietoturvapäivityksiä. Nämä päivitykset tulevat nopeasti esiin, joten sinun ei tarvitse odottaa, kun Google heittää ne ulos. Vertailun vuoksi Samsung Galaxy S9: n omistajien piti odottaa kuusi kuukautta, jotta yritys ottaisi Android-piirin puhelimeen.

Päivitysten hyöty tarkoittaa, että puhelin pysyy turvallisena, saat uusia ominaisuuksia, ja vikoja ja ongelmia on suurempi mahdollisuus on korjattu. Tässä on HMD: n Motorola-beat. Motorola tuskin tarjoaa vuoden Android-päivityksiä puhelimilleen – Moto G7 Play saa vain Android Q: n, eikä paljon muuta.

 Nokia 4.2 Review Julian Chokkattu / Digital Developments

Android One tarkoittavat kuitenkin nopeita päivityksiä. Saat Android-kantaa, joka on selkeä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Bloatwarea ei ole, ennalta ladattujen Google-sovellusten lisäksi. Aluksella on jopa NFC, joten voit käyttää Google Payia (toinen plus Moto G7 Play -palvelun yli).

Vaikka ohjelmisto on myönteinen kokemus Nokia 4.2: sta, tapasin vian. Jos puhelin on yksin ja valmiustilassa, se voi joskus katkaista Wi-Fi-yhteyden. Näytön kytkeminen takaisin päälle muodostaa yhteyden uudelleen, mutta ongelma, jota en ole voinut ratkaista. Olemme myös huomanneet tämän virheen Moto G7 -sarjassa, joten on olemassa Android-sovellus, eikä se ole laitteeseen liittyvä.

Hidas kamera

Nokia 4.2: ssa on kaksikamerajärjestelmä takana – yksi 13- megapikselin linssi pariksi 2 megapikselin syvyysanturin kanssa. Kamera voi käynnistää hitaasti, ja suljin voi kestää myös aikaa. Tämän vuoksi sinun täytyy olla vielä, kun yrität ottaa valokuvan, jotta vältät epäselvän tuloksen.

 Nokia 4.2 Review Julian Chokkattu / Digital Tendencies

Mutta hyvässä valaistuksessa Nokia 4.2 voi pystyä. Se tekee kunnollisen työn käsitellä suurikontrastisia skenaarioita HDR: n kanssa, yksityiskohdat ovat kiinteitä ja värit näyttävät luonnollisilta. Esimerkki? Kuva New Yorkissa sijaitsevasta aluksesta sekä kuva koirani makaa sängyssäni. Ne ovat vaikuttavia 189 dollarin puhelimelle.

Kuten tavallista, se on heikossa valaistuksessa, jossa kamera alkaa huonontua laadussa. Kuvat ovat rakeisia. Vaikka minun piti pysyä ennallaan, vähäisessä valossa sinun täytyy olla yhtä kuin patsas. Näin parempia tuloksia käyttäen Professional-tilaa kamerassa yöllä, mutta kaikki eivät ymmärrä, miten käsikäyttöä käytetään. [19659002] Muotokuva-tila toimii hyvin hyvissä valaistusolosuhteissa, mutta mikä tahansa valaistus, mukaan lukien käyttö sisätiloissa, voi tehdä kuvista huonon. Siinä on vaikeuksia keskittyä näihin tilanteisiin, ja valokuvat eivät koskaan näytä kovin teräviltä. HDR ei koskaan näytä toimivan yhtä hyvin myös muotokuvaustilassa

Näytekuvia Nokia 4.2: sta

Etupaneelin 8 megapikselin kamera toimii kunnolla, vaikkakin sillä on ongelma suurikontrastisissa skenaarioissa. Minun itsekuvassani taivas on täysin puhallettu. Muotokuva-tila -kuvake on parempi, koska valotus on tarkka ilman puhallettuja alueita, ja siellä on mukava bokeh-vaikutus. Sinun täytyy työskennellä kameran kanssa pysyäksemme äärimmäisen silti, mikä on ärsyttävää. Se on verrattavissa Moto G7 Play -peliin, vaikka mielestäni Nokia 4.2: n hinnat ovat hieman paremmat.

Hyvä akun kesto

Lopuksi pääsemme Nokian parhaaseen osaan. En ole koskaan huolissani siitä, että puhelimeni kuoli minua. 3000 mAh: n akku ei ole suuri, mutta pienillä teho-ominaisuuksilla ja alhaisen resoluution näytöllä riittää pitämään puhelinta virrassa yli päivän.

Kova käyttö tekee puhelimesta noin 20 tai 30 prosenttia. keskiyöllä. Kevyesti keskimääräiseen käyttöön, sillä on edelleen mehua toista päivää, vaikka se saattaa vaatia lataamista keskipäivällä

Vaikka olin tyytyväinen todellisen testin akkuun, Nokia 4.2 ei hinnoitellut yhtä hyvin meidän akkutesti. Soitin 1080p: n YouTube-videota, jossa näytön kirkkaus oli maksimi Wi-Fi: ssä, ja Nokia 4.2 vain säilyi 7 tuntia ja 38 minuuttia. Se on kunnon aika, mutta Moto G7 Play kesti yli 9 tuntia, ja 250 dollarin Moto G7 Power pysyi elossa lähes 14 tuntia.

Akun testaus syrjään, useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä siihen, mitä Nokia 4.2 voi tarjota tässä. On vain häpeä, että se tarvitsee ladattavaksi Micro USB -kaapelin.

Hinta, saatavuus ja takuutiedot

Nokia 4.2 on 189 dollaria ja saatavilla Amazonista ja Greatest Buyista. Se toimii vain GSM-verkoissa, joten voit käyttää sitä operaattoreissa, kuten AT&T, T-Cellular, Cricket Wireless ja T-Cellular. Se ei toimi CDMA-verkoissa, kuten Verizonissa tai Sprintissä

HMD tarjoaa standardin yhden vuoden takuun, joka kattaa puhelimen valmistusvirheistä vuoden kuluttua ostopäivästä.

Our Take

Nokia 4.2 ” Hyvä ulkoasu, hyvä akun kesto, kunnollinen kamera ja nopea Android-päivitykset pysyvät heikkona prosessorilla. Se kykenee, mutta on olemassa parempia vaihtoehtoja

Onko parempi vaihtoehto?

Kyllä, Moto G7 Play. Se jakaa monia samoja eritelmiä kuin Nokia 4.2, three 000 mAh: n akusta three Gt: n RAM-muistiin, mutta prosessori vetää sen eteenpäin. Snapdragon 632 on paljon kykenevämpi ja ei turhauta sinua. Siksi luulen, että G7 Play on parempi ostaa vain 11 dollaria enemmän kuin 200 dollaria.

Se tulee alas, haluatko valita pidemmän ohjelmistotuen suorituskyvyn yli, koska nämä Motorola-puhelimet toimittavat useless yhden Android-version päivityksen (Android Q), kun taas Nokia 4.2 saa Android R: n ensi vuonna. Vaikka tunnemme tyypillisesti kiitosta puhelimille, jotka lupaavat ohjelmistopäivityksiä kahdeksi tai useammaksi vuodeksi, mielestäni merkittävä teho prosessorin tehossa antaa Moto G7: lle sen reunan.

Jos vietät 250 dollaria, voit ostaa Moto G7 Powerin, joka on suurempi näyttö – mutta saat saman suorituskyvyn kuin Moto G7 Play. Parempi, 5 000 mAh: n akku tarkoittaa kahden päivän puhelinta

Jos haluat käyttää Nokia-tuotemerkkiä, kannattaa kuormittaa 300 dollaria Nokia 7.1: stä. Se on hyvä suorituskyky, sama Android One-ohjelmisto ja kykenevä kamera. Jos budjetti nousee hieman enemmän, Google Pixel 3a: n pitäisi olla luettelossasi, koska se on kaikki tarvitsemasi puhelin useless $ 400: ssa.

Lisätietoja on parhaiden halpojen puhelinten oppaassa.

Kuinka kauan se kestää?

Nokia 4.2 on viilattu lasiin, joten sinun pitäisi saada tapaus, jolla varmistetaan, ettei se halkea pudotuksesta. Se ei myöskään ole vedenpitävä.

Plus-puolella puhelin saa kaksi vuotta Android-versiota ja tietoturvapäivityksiä, joten sen pitäisi kestää vähintään kaksi vuotta. Silloin esitys ei käänny huonompaan aikaan

Jos ostat sen?

Ei. Nokia 4.2: n sisällä oleva 600-sarjan Qualcomm-prosessori olisi muuttanut tarinaa, mutta Snapdragon 439 ei leikkaa sitä, kun voit ostaa puhelimen, jolla on parempi suorituskyky vain 11 dollaria.