Dog Food Reviews Latest

Paras koiranruoka saksalaisille paimenille, joilla on ihoallergioita (elokuu 2019)

Paras koiranruoka saksalaisille paimenille, joilla on ihoallergiaa

saksalaiset paimenet ovat erittäin suosittuja koiraroduja, ja he ovat yleensä melko älykkäitä, uskollisia ja helppo kouluttaa. On myös melko helppo ymmärtää heidän vetoomuksensa.

Nämä koirat tarvitsevat kuitenkin korkealaatuisia ruokia, jotta he voivat nauttia pitkästä ja terveestä elämästä. Useimmat näistä koirista kärsivät pääasiassa erilaisista ruokamerkeistä, koska ne ovat erittäin alttiita ruoka-aineallergioille.

Hyvä uutinen on, että ihoallergioita saksalaisten paimenten markkinoilla on runsaasti korkealaatuisia elintarvikkeita.

ovat ottaneet pari päivää laatia luettelon parhaimmista koiranruooista saksalaisille paimenille, joilla on ihoallergioita, jotta heidän vanhempiensa olisivat helpompi valita.

Olemme myös laatineet osto-oppaan, jotta koiran vanhemmat voivat tietää asiat, jotka on otettava huomioon ennen minkään koiranruoan ostamista heidän koiralleen.

Mitkä ovat saksalaisen paimenkoirin ravitsemusvaatimukset?

Ennen kuin katsomme syvemmälle GSD: n parhaimpiin koiranruoisiin, on hyvä concept tietää joitain koiran ravintovaatimuksista.

Tässä on erittely:

Proteiinit

Saksalaiset paimenet ovat suuria ja lihaksikoiraroduja, joten he n syö korkealaatuisia proteiineja niiden ylläpitämisen helpottamiseksi.

Proteiiniainesosat auttavat myös parantamaan karvaisen ystäväsi tervettä ihoa ja kiiltävää turkkia. On suositeltavaa varmistaa, että koiran ruokavaliossa on noin 18% proteiineja.

Rasvat

Saksalaiset paimenet tarvitsevat ruokavalioonsa vähintään 5–12% rasvapitoisuutta. Nämä koirat ovat melko aktiivisia ja he voivat polttaa ylimääräisen rasvan helposti.

Lisäksi rasvapitoisuus tarjoaa kehossaan riittävän määrän energiatasoja proteiineihin ja hiilihydraateihin verrattuna.

Laadukas ruoka, korkealaatuisilla rasvoilla. auttaa koiraa olemaan kiiltävän turkin ja terveen ihon. Omega Three -ravinteet parantavat myös heidän älykkyyttänsä.

Hiilihydraatit

saksalaiset paimenet ovat melko aktiivisia ja on suositeltavaa sisällyttää ruokavalioonsa hiilihydraatteja sisältäviä ruokia energian tuottamiseksi.

Nämä koirat ovat kuitenkin erittäin alttiita ruuille. allergioita ja on suositeltavaa, että et koskaan sisällytä maissia, vehnää ja soijaa ruokavalioonsa.

Voit kokeilla kokonaisia ​​jyviä, kuten ruskeaa riisiä, kauraa ja ohraa, koska ne ovat loistava vaihtoehto hiilihydraattiravinteille.

Vitamiinit ja mineraalit

Vitamiinit ja mineraalit ovat erinomaisia ​​immuunijärjestelmän tehostamiseen ja pussin ihonkarvan parantamiseen.

Vitamiinit sisältävät antioksidanttiominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan tartuntoja aiheuttavia sairauksia. E- ja C-vitamiini ovat ihanteellisia aivojen kehitykseen.

Varmista, että pukisi ruokavalio on täynnä hedelmiä ja vihanneksia. Nämä sattuvat olemaan tärkeimmät mineraali- ja vitamiinilähteet, jotka ovat välttämättömiä koiran ystävällesi.

10 parasta ruokaa allergisille saksalaisille paimenille vuonna 2019

Tässä on sopimus:

CANIDAE -jyvävapaa koiranruoka

 CANIDAE Viljavapaa kuiva koiranruoka

Arvaa mitä?

Koiranruokavalmisteessa on rajoitettu määrä ainesosia, mikä tekee siitä ihanteellisen saksalaisille paimenkoirille, jotka ovat alttiita ruoka-aineallergioille.

Tärkein asia formuloidusta ruoasta on se, että se ei sisällä elementtejä tai ainesosia, jotka laukaisevat ihosi allergiat pussillesi.

Koiranruokakaava herättää paljon kiitosta monissa koiran foorumeissa ja Facebook-ryhmissä. Ruoka on runsaasti korkealaatuisia eläinproteiineja, mikä tuo esiin myös luonnolliset maut.

Lisäksi ruoka on valmistettu oikeasta lihasta tai kalasta yhdessä bataattien, linssien, herneiden ja kahviherneiden kanssa. Kaikki nämä aineosat ovat hyvin sulavia ja edistävät suoliston oikeaa liikkumista.

Tasapainotetut ravintoaineet varmistavat, että karvainen ystäväsi saa kaikki ravintoaineet, joita he ansaitsevat ollakseen terveitä ja aktiivisia.

Aminohapot auttavat tarjoamaan välttämättömiä rakennuspalikoita koiran ystävä ja edistää myös terveellistä olemista. Oomega-3-rasvahapot parantavat tervettä ihoa ja turkkia.

Ruokamerkki tuotetaan kaikkien Yhdysvaltojen edellyttämien asetusten ja standardien mukaisesti.

[plussat] 19659039] melko kallis

napsauttamalla tätä saadaksesi parhaan hinnan

ORIJEN -jyvävapaa koiranruoka

 ORIJEN -jyvävapaa koiranruoka

Onko koiran ystävälläsi ongelmia ihonsa kanssa, kun olet syönyt tiettyjä merkkejä ruokia? No, se johtuu allergioista.

Orijen-koiranruoka on ihanteellinen kaverillesi, koska se ei sisällä keinotekoisia makuja, värejä, vehnän gluteenia, maissia ja säilöntäaineita, jotka ovat tärkeimpiä allergioiden laukaisejia.

Ruokavalmiste sisältää paljon premium-ainesosat, jotka ovat ihanteellisia koiran hyvinvoinnin edistämiselle aiheuttamatta kielteisiä vaikutuksia heidän vatsalleen ja ihoon.

Lisäksi formuloidut ruoat sisältävät koirien luonnollisten olosuhteiden todellisen maun, koska ne sisältävät tuoretta lihaa, jonkin verran hedelmiä, ruohoa ja vihanneksia.

Aminohappojen ja rasvahappojen läsnäolo auttaa ravitsemaan ihoa ja turkkia varmistaen, että ne pysyvät terveinä koko ajan.

Jotkut ruoka-aineosien tärkeimmistä ainesosista ovat vapaita. -lajike kana, kalkkuna, luonnonvaraiset makean veden kalat ja kokonaiset munatuotteet.

Mutta tämä ei ole vielä kaikkia.

Röyryt ovat muodoltaan ja kooltaan hyvältä, jotta pukin on helppo syödä iästään riippumatta. Ruoantuotanto on täyttänyt kaikki vaatimukset ja standardit Yhdysvalloissa.

Suuri proteiinimäärät ja vähähiilihydraattiset määrät auttavat varmistamaan, että iso rodunpoika saa riittävän energian aktiivisuudekseen.

] Miinukset

 • Ruoan hinta on liian korkea

Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan

Villinjyvän maku vapaa

 Villinjyvän maku vapaa

Meidän piti sisällyttää villin maku. koiranruoka luettelossamme yhdestä hyvästä syystä:

Kuvaamme, että sinulla voi olla koiran ystävä, joka kamppailee paljon ihoallergioiden kanssa. Lisäksi sinulla voi olla koira, joka kokee allergioita tiettyjen ruokamerkkien syömisen jälkeen.

Tällainen allergiakysymyksille erittäin herkkä kakku voi tarvita villiruokaavan maun, koska se ei sisällä ainesosia, jotka laukaisevat ihon allergioita.

Paahdetut biisonit ja todellinen liha ovat tärkeimpiä ainesosia, jotka lisäävät luonnollista makua koiranruokavalmisteessa. Näiden ainesosien maku tekee ruoasta varsin herkullisen.

Omega 3 -rasvahapot auttavat ylläpitämään tervettä ihoa ja turkkia, kun probiootit tehostavat immuunijärjestelmää ja edistävät asianmukaista ruoansulatusprosessia.

, aminohappo- ja proteiinirikkaat ravintoaineet lisäävät myös laihautta ja voimakasta lihasten kehitystä.

Jotkut ruoka-aineosien valmistukseen käytetyistä pääaineista ovat puhvelinliha, lampaanliha, bataatit, herneet, kanajauho, luonnolliset maut, paahdettu piisoni. , ja rypsiöljy- ja munatuotteet.

Hyödyt

 • Antavat energiaa, joka viimeksi
 • tehostaa koiran immuunijärjestelmää. Viimeaikaiset laadunvalvonnan ongelmat
 • Tee koirien heittäminen

Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan

Luonnollinen Ultramix-aikuisten kuiva koiranruoka

 Luonnollinen Ultramix-aikuisten kuiva koiranruoka

Luonnollinen Ultramix-koiranruoka on ihanteellinen aikuiset koirat, jotka ovat melko aktiivisia ja joilla on herkkä iho, jolla on taipumus allergioihin.

Koostunut koiranruoka on vapaa vehnästä, maissi-, gluteeni-, soija- ja muista yleisistä keinotekoisista elintarvikelisäaineista tai makuista, jotka aiheuttavat koirien ihoallergioita. [19659002] Koiranruoka lisää omega-3 ja omega-6-rasvahapoilla, jotka auttavat helpottamaan tervettä ihoa ja turkkia.

Mutta tämä ei ole vielä kaikkia.

Koiranruoan ensiluokkaisilla ainesosilla on antioksidanttiominaisuuksia, jotka lisäävät immuunijärjestelmää. koiran ystäväsi. Lisäksi vitamiinit ja kuitu parantavat asianmukaista ruuansulatusta ja suoliston liikkumista.

Laadunvalvontatoimenpiteet noudattavat tiukasti kaikkia Yhdysvaltojen ohjeita, ja tämä on syy niiden suosioille markkinoilla.

Hedelmät ja hedelmät luonnollisen Ultramix-tuotemerkin vihannekset tarjoavat vaadittavia vitamiineja ja kuituja koirallesi.

Muut koiranruoan premium-aineosat ovat lohi, ankka, kana ja naudanliha, jotka sattuvat olemaan pääasialliset proteiinien lähteet.

Oomega-3-rasvahapon esiintyminen koostumuksessa auttaa parantamaan tervettä ihoa ja kiiltävää turkkia. Pissasi ruokitseminen tällä ruualla tuo esiin houkuttelevan ulkonäön.

Jos olet saksalaisen paimenen koiran vanhempi, joka on joutunut iho-ongelmiin, niin luonnollinen Ultramix on ihanteellinen ruoka heille.

Hyödyt

 • Antavat energiaa aktiivisille koirille
 • Luonnolliset ainesosat
 • Ei sisällä keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita. 19659099] Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan.

  Maapallon kokonaiset holistiset suuret tasangot viettävät jyviä ilman viljaa

   Maapallon kokonaiset holistiset suuret tasangot juhlaa jyvättömiä

  Suuret koirarodut, kuten saksalainen paimen, rakastavat todellisen lihan makua. Siksi maan pinnalla syntyvä kokonaisruoka on ihanteellinen koiranruoka heille.

  Tämän lisäksi koiranruoka ei sisällä gluteeni-, vehnä-, soija-, korni- ja muita keinotekoisia makuja, jotka aiheuttavat ihoallergiaa suurilla rodun koirilla. [19659002] Siksi vähärasvainen punainen liha ja biisoniruoka ovat tärkeimpiä korkealaatuisten proteiinien lähteitä koirallesi parantaakseen heidän terveyttään.

  Munat sisältyvät myös koiranruokaan ja ne ovat välttämättömiä aminohappojen tuottamiseksi, jotka edistävät tervettä ihoa ja kiiltävä turkki.

  Korkealaatuiset proteiinit helpottavat koiran ystäväsi laihaan lihaksen kehitystä ja terveellisyyttä.

  Saksalaiset paimenet ovat suuria vetäjiä, energisiä ja aktiivisia, joten elintarviketuote tarjoaa heille riittävästi energiaa palvelemiseen heidän tapansa.

  Lisää paljon hyviä arvosteluja koirafoorumeilta ja Facebook-ryhmistä. Ruoassa on luonnollisia ainesosia, joilla ei ole kielteistä vaikutusta koirallesi sen jälkeen, kun sitä ruokitaan.

  Jos koiran ystäväsi kärsii yleensä iho-ongelmista, niin maapallon syntynyt kokonaisvaltainen viljaton ruoka on ihanteellinen hänelle. 19659002]

  plussat

  • sisältävät luonnollisia ainesosia
  • sopii koirille, joilla on ihoallergioita
  • ei sisällä viljaa, gluteeniä ja muuta keinotekoista riippuvuutta aiheuttavaa ainetta hinta on liian kallis
  • Koe laadunvalvonta

  Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan

  Wellness Simple Pure Grain Free

   Wellness Simple Natural Grain Free

  Onko sinulla furry ystävää, joka on erittäin herkkä iholle allergioita? No, hyvinvoinnin yksinkertainen luonnollinen viljaton koiranruoka on ihanteellinen hänelle.

  Rajoitettujen ainesosien ruokavalio on hyvin sulavaa sekä sopivaa koirille, joilla on herkkä vatsa ja allerginen iho.

  Lisäksi formulaatioruokassa on yksi lohen korkealaatuinen proteiinilähde ja niitä sekoitetaan muiden hiilihydraattilähteiden kanssa täydellisen ravitsemuksellisen ruokavalion saavuttamisen varmistamiseksi.

  Toisin sanoen.

  Kaikissa formuloidun ruoan ensiluokkaisissa ainesosissa ei ole gluteenia, vehnä, maissi, soija, täyteaineet tai keinotekoiset aromit, joiden tiedetään aiheuttavan allergioita saksalaisissa paimenissa.

  Koiranruoka on valmistettu lohista, maadoitetusta riisistä, lohijauheesta, rypsiöljystä, tomaattijäännöksestä, luonnollisista kalamakuista ja muista vitamiineista lisäravinteet, jotka ovat ihanteellisia kaverisi hyvinvoinnille.

  Suunta, kuinka ruokailla karvaista ystävääsi tällä formuloidulla ruoalla, on aivan selkeä pussissa. On myös suositeltavaa muuttaa koira ruokavalion kanssa hitaasti, jotta vältetään heidän sairastuminen äkillisten muutosten vuoksi.

  Mutta tämä ei ole vielä kaikkia.

  Pellavansiementen esiintyminen koiranruokassa auttaa ravitsemaan ja ylläpitämään tervettä ihoa. karvainen ystäväsi.

  plussat

  • Korkealaatuinen proteiinipitoisuus
  • Ainesosat ovat helposti sulavia
  • Ei sisällä gluteenia tai vehnää
  • Ihanteellinen herkän ihon koirille. luonnolliset ainesosat

  haitat

  • on kauhea haju huonon säilytystilanteen vuoksi
  • vahingoittaa jotkut koirat

  napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan

  Natural Stability LID kuiva koiranruoka

  <img class="alignnone wp-image-11164 size-full" src="https://ee-reviewonline.com/wp-content/uploads/2019/08/1566565085_579_paras-koiranruoka-saksalaisille-paimenille-joilla-on-ihoallergioita-elokuu-2019.jpg" alt=" Pure Stability LID kuiva koiranruoka [19659141] Erinomainen formuloitu ruoka, joka soveltuu allergioista kärsiville koirille. Ruokakaava tarjoaa korkealaatuista ravintoa kaikille koiranrotuille.

  Koiranruoka sisältää luettelon palkkioproteiineista ja hiilihydraateista, jotka auttavat ylläpitämään koiran ravintotarvetta.

  Rajoitettujen ainesosien ruokavalioiden sisällyttäminen on erityisesti suunniteltu edistämään tervettä ihoa ja kiiltävä turkki. Se myös helpottaa pennun oikeaa sulamisprosessia.

  Paras asia tämän formuloidun ruoan suhteen on, että siitä puuttuu keinotekoisia makuja, värejä, säilöntäaineita, maissia, vehnägluteenia ja soijaa, jotka tunnetaan aiheuttavan allergioita.

  Lisää paljon kiitosta erilaisista koiran foorumeista ja Facebook-ryhmistä. Koiranruoka on varustettu välttämättömillä omega-Three ja omega-6-rasvahapoilla terveen ihon ja kiiltävän turkin ylläpitämiseksi.

  Se ei ole kaikki.

  Formuloitu ruoka on valmistettu lampaanjauhdosta, ruskeasta riisistä, rypsiöljystä, kuivatusta tomaatin puristeesta. , riisilesejä, panimariisiä ja muita lisäaineosia, jotka varmistavat pookkisi hyvinvoinnin.

  Ennen kaikkea ruokintaohjeet löytyvät ruokalaukusta ja ne tarjoavat tarvittavat ohjeet, kuinka ruokkia allergiaaltista karvaista ystävää .

  Hyödyt

  • Edistä terveellistä ruuansulatusta
  • Tue tervettä ihoa ja turkkia
  • Keinotekoisten makujen, värien ja säilöntäaineiden puute. 19659041] Huonot puolet

   • Melko kalliit
   • Tee koirista sairaita

  Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan.

  Purina Pro Plan Sport Kuiva koiranruoka

   Purina Pro Plan Sport Kuiva koiranruoka

  Saksalaiset paimenet ovat suuria koirarodut ja he ovat erittäin alttiita ihoallergioille. Siksi tarvitset Purina Professional Plan -urheilulajiin formuloitua ruokaa, jotta heille saataisiin korkealaatuisia ravintoaineita.

  Paljon kiitosta eri koiran foorumeista ja Fb-ryhmistä. Purina professional -suunnitelma sisältää todellista kanaa, joka auttaa tarjoamaan välttämättömiä rakennuspalikoita karvaselle ystävällesi.

  Lisäksi valmistettu antioksidanttiravinteilla, jotka auttavat lisäämään immuunijärjestelmää ja puolustamaan kakkua tauteja aiheuttavilta vapailta radikaaleilta.

  aminohappojen määrä auttaa ravitsemaan koiran lihaksia, koska ne ovat yleensä aktiivisia ja leikkisiä rotuja.

  Tämän lisäksi viljavapaa ruokaresepti sisältää joitain palkkio-ainesosia, kuten kanajauhoa, kanaa, kassavaanjuurijauhoja, rypsi lihaa. , herne tärkkelys, kuivattu juurikasmassa, kalaöljy ja säilötyt naudanrasvat.

  Mutta tämä ei ole vielä kaikkia.

  Formuloitu ruoka on ihanteellinen niille ikäryhmille, joilla on taipumus ihoallergioihin, koska ne eivät sisällä vääriä keinotekoisia makuaineita, vehnän gluteenia, maissi, jyvät ja soija.

  omega-3-rasvahapot auttavat ravittamaan ihoa ja turkkia, kun taas glukoosamiinilla varustettu EPA edistää terveitä niveliä ja luita.

  plussat

  • sisältää erittäin palkkioaineita
  • sopii koirille, joilla on allergia
  • sisältävät korkealaatuisia proteiineja oikeasta kanasta

  miinusta

  • Jotkut pussit yleensä haistaa pahasti huonon säilytystilanteen vuoksi
  • Liian kallis

  Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan

  Nulo Adult Viljavapaa Koiranruoka

   Nulo Adult Viljavapaa Koiranruoka

  Erinomainen koiriruoka, jossa on luonnollisia ainesosia, jotka sisältävät auttavat ylläpitämään tasapainoista ruokavaliota, vankkaa energiatasoa ja terveellisiä painonnousuja karvaisten ystävien keskuudessa.

  Ruoasta saadut omega-3 ja omega-6-rasvahapot auttavat ravitsemaan koiran ihoa. Ravinteet auttavat myös edistämään kauneutta ja kiiltävää ihoa.

  Ruokavalmisteena on runsaasti proteiineja, jotka ovat peräisin oikeasta lihasta, kuten kalkkunasta, lammasta ja lohta. Nämä ravitsevat proteiinit auttavat rakentamaan vahvoja lihaksia ja palautuvat takaisin koiranpentuisi.

  Lisäksi vähähiilihydraatit ja edistyneet probiootit ruoka-aineosassa varmistavat, että koiran ystäväsi saavat ansaitsemansa ravintoaineet.

  Etsitään ruokaa, joka ei laukaisee allergioita, huomaat, että formuloitu ruoka ei sisällä jyviä, korneja, vehnägluteenia, vääriä makuja, värejä ja kananmunia.

  Kuplakoonsa ansiosta ruoka on ihanteellinen kaikille koiranrotuille. Sinun on laitettava useless pieni osa suolistoon, ja hartsi ravitsee sitä ilman vaikeuksia.

  Saksalaiset paimenet ovat suuria koiraroduja, ja heillä on taipumus olla aktiivisia ja leikkisiä. Hiilihydraattien läsnäolo auttaa toimittamaan vaaditun määrän energiatasoja karvaiselle ystävälle.

  Hyödyt

  • Viljavapaa ruokavalio
  • Sisältää luonnolliset ainesosat
  • Ihanteellinen sekä suurille että pienille koiranrotuille
  • Loistava terveelle iholle ja turkille [19659039] Edistä laihaja lihaksia ja terveellistä sydäntä

  Miinukset

  • Aiheuttaa ripulia ja oksentelua joissain pussissa
  • Ärsyttävä hinta

  Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan

  Royal Canin Adult -kuiva koiranruoka

   Royal Canin Adult Kuiva koiranruoka

  Arvaa mitä?

  Royal Caninin kuiva koiranruoka on suunniteltu vastaamaan aikuisten saksalaisten paimenten ravintotarpeita, joilla on ihoallergioita.

  Tämän valmistetun rodun tiedetään olevan herkempi iho kuin muiden rotujen. tästä syystä miksi ne ovat erittäin alttiita ihoallergioille.

  Mutta se ei ole vielä kaikkia.

  Royal Canin -ruoka sisältää ravintoaineita, jotka auttavat ylläpitämään tervettä ihoa ja turkkia, johon allergiareaktiot vaikuttavat eniten.

  Jotkut yleiset ainesosat, joita käytetään elintarvikkeiden valmistukseen ar e ruskea riisi, kananrasva, kanan sivutuotejauho, kuivattu tavallinen sokerijuurikkaan massa, kasviöljy, jauhemainen selluloosa ja sianlihajauho.

  Toinen hyvä asia koiranruoassa on, että se tukee asianmukaista ruuansulatusta, luiden ja nivelten terveyttä. Näille isoille rotukoirille.

  Tämä ainutlaatuinen formuloitu koiranruoka on suunniteltu erityisesti puhdasrotuisille saksalaisten paimenkoirien koirille.

  Koiranruoka tarjoaa myös paljon kiitosta monista koiranfoorumista johtuen ainutlaatuisesta kibble-muodosta ja rakenteesta, joka on ihanteellinen koiran hampaille ja kuonoille.

  Hyödyt

  • Onko EPA: lla ja DHA: lla terveen ihon ja turkin ylläpitämistä.
  • Auttaa ylläpitämään terveitä luita ja niveliä.
  • Viljaton koiranruoka
  • Premium luonnollinen ainesosat

  haitat

  • Tee koirista sairaita.
  • Liian kalliita

  Napsauta tästä saadaksesi parhaan hinnan.

  Ostajan opas

  Tässä on joitain asioita, jotka on otettava huomioon ennen parasta koiranruokaa ostamista. saksalaisille paimenille, joilla on ihoallergioita:

  korkealaatuiset proteiinit

  Varmista, että koiranruoassa on luettelossa korkealaatuisia proteiiniainesosia hiilihydraattien sijaan. GSD: t ovat suuria rotuja ja jos ne ruokkivat korkeita hiilihydraatteja, todennäköisesti tulee ylipainoisia.

  Viljattomat ruuat

  Saksalaiset paimenet ovat erittäin alttiita ruoka-allergioille, ja on suositeltavaa välttää ruokia, jotka sisältävät keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita.

  Oikea liha-ateria

  Koirat ovat lihansyöjiä ja rakastavat lihaa, vaikka se onkin melko ravitsevaa. Muista lukea etiketissä oleva lihan lähde ennen koiranruoan ostamista. Vapaaeläimen karitsat tarjoavat koirillesi ravinteimman lihan.

  Laadunvalvontastandardit

  On suositeltavaa ostaa koiranruokaa, joka on valmistettu Yhdysvalloista, Kanadasta, Länsi-Euroopasta, Australiasta ja Uudesta-Seelannista, koska heillä on tiukka laadunvalvonta. Koiranruoan tuotannosta.

  Bottom Line

  Sen lisäksi, että etsitään parasta koiranruokaa saksalaisille paimenille, joilla on ihoallergia, edellä lueteltuja ruokia voidaan myös syöttää GSD: ille ilman iho-ongelmia.

  Nämä Elintarvikkeiden on todistettu ja testattu olevan ihanteellisia ihoallergioista kärsiville GSD: ille. Ruoka sisältää kaikki koiran ystävällesi välttämättömät ravintoaineet ja vitamiinit.

  Suosittelemme lukemaan ruokalaukun etiketit, jotta saat ohjeita siitä, kuinka koiraystäväsi ruokitaan. Etiketit sisältävät myös tietoja koiranruoan ainesosista.

  Ota myös aikaa lukea jokainen ruokakatsaus ja ostajan opas, jotta ymmärrät syvemmin näitä formuloituja koiranruoita GSD-potilaille, joilla on ihoallergia. Onnea!